776 761 391


ZpětÚvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. LORD realitní kancelář, spol. s r. o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá LORD realitní kancelář, spol. s r. o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Aktuálně

Pro klienta, který přes naší kancelář prodal dům, hledáme menší byt v Hradci Králové, ideálně garsoniera do ceny 1,2 mil. Kč, klidné místo HK

Sháním pro dceru - studentku ke koupi byt v Hradci Králové, 1+1 - 2+kk. Cena dle stavu. Bližší info u makléře.

Koupím ihned byt 2+1 v pěkné lokalitě (SP, NHK, Malšovice, Věkoše), cena do 2,5 mil. Kč, rychlé a solidní jednání

Naše společnost opět vykupuje byty v HK a okolí, cenová nabídka do 24 hodin, platba ihned, tel. 776 761 391

Koupím garsoniéru v HK, vhodnou k dalšímu pronájmu. Platba v hotovosti, rychlá dohoda jistá.

Koupím rodinný dům v Hradci Králové s větší zahradou. Nejlépe Malšovice, Pouchov, Nový Hradec Králové, finance zajištěny

Sháníme pozemek pro výstavbu menšího developerského projektu v Hradci Králové. Cena dle lokality a inženýrských sítí.

Investor koupí činžovní dům v HK, možno i obsazený. Nejlépe centrum HK. Cena dle stavu a výnosů.

Koupím rekreační chatu v Hradci Králové nebo okolí - Malšova Lhota, Svinary apod.

Koupím pozemek k výstavbě rodinného domu v HK - nejlépe Malšovice, Nový HK, Roudnička.

Koupíme uzavřenou halu ke skladování, nejlépe na výpadovce směrem na Hořice, Jaroměř nebo Prahu. Možno i nezateplenou. Platba hotově.

Investiční společnost kupuje činžovní domy v HK nebo Pardubicích. Možno i obsazené. Cena dle stavu a výnosů.

Sháním pronájem garsonky v Hradci Králové. Cena do 7 tis. vč. služeb.

Koupím pozemek v Hradci Králové na výstavbu RD, nejlépe Věkoše, Malšovice, Třebeš nebo jiné pěkné místo v HK v dosahu MHD.   

Hledám byt 3+1 v Hradci Králové na SNP. Nejlépe od školy dále k nádraží.

Hledám byt 1+1 nebo 1+0 v HK, možno i panel, lépe nižší podlaží. Peníze zajištěny z prodeje domu v HK.  

..... další vybrané poptávky

zde